Teljesítmények feltöltése 2022

2022, május 3 - 19:45
Teljesítmények feltöltése 2022

Feltöltési időszak a DETEP-ben

 

Ismét lehetőség van a teljesítmények feltöltésére a DETEP-ben. A 2021. december 9. és 2022. május 15. között született teljesítményeket a detep.lib.unideb.hu oldalra feltöltve lehet elismertetni DETEP teljesítmény kreditként, amik majd az ösztöndíj alapját is képezik. 

Azok, akik nem töltik fel, sem ösztöndíjat nem kaphatnak, sem oklevélmellékletükben nem jelenik meg a született produktum, így igyekezzen mindenki mielőbb feltölteni, hogy ha valamilyen hiba vagy probléma merülne fel, azt mielőbb tudjuk javítani. 

Tehetséges hallgatókHa bárkinek kérdése merülne fel a kategóriát illetően, vagy a feltöltés során probléma adódik, keresse a Tehetségirodát a már ismert elérhetőségeken. 

 

Emlékeztetőül: 

1. a lehetséges kategóriák a honlap dokumentumok menüpontjában megtalálhatóak

2. minden teljesítményhez 2 db dokumentumot szükséges feltölteni (maga a produktum és az igazolás róla)

3. ÚNKP ösztöndíjban részesült hallgatók plusz ösztöndíjat nem kaphatnak, azonban az oklevélmelléklet miatt ők is töltsenek fel minden megszerzett teljesítményt

 

Mándy Zsuzsa és Olvasztó Zsófia

tehetségkoordinátorok


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.