Mándy Zsuzsanna referens Rektori Hivatal, Tudományos Igazgatóság (212-es szoba)

Ügyfélfogadás: hétfőtől-csütörtökig 8.00-16.00 óráig, pénteken 8.00-13.00 óráig

Tel: +36 (52) 512-900/62280   E-mail: detep@unideb.hu (Neptun kódot tüntesse fel!) 

 

Konferencia felhívás

A Szolnoki Főiskola
 
2015. május 29-én
 
a hagyományokat folytatva megrendezi a
 
XXI. NEMZETKÖZI KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI DIÁKKONFERENCIÁT
 
 
A konferenciára várjuk tehetséges főiskolai, egyetemi és Ph.D hallgatók jelentkezését a környezet- és természetvédelem, valamint a vidékfejlesztés bármely területét érintő előadásokkal és/vagy poszterek bemutatásával.
A konferencia célja: a felsőoktatási intézmények főiskolai, egyetemi és Ph.D képzésben résztvevő hallgatói a tehetséggondozás keretében már a képzés ideje alatt lehetőséget kapjanak a szakmai bemutatkozásra, széles körű gondolatcserére, a hazai és nemzetközi tudományos kapcsolatok kiépítésére.
A konferenciát a Szolnoki Főiskola Térségfejlesztő és Innovációs Tudásközpontja, valamint a Magyar Tudományos Akadémia Debreceni Területi Bizottságának Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szakbizottsága közösen szervezi, rendezi meg.
A konferencia hivatalos nyelve magyar és angol.
A konferenciára a jelentkezési lapot legkésőbb 2015. május 4-ig kérjük visszaküldeni (letölthető: a http://titk.szolfportal.hu/kezdolap) a diakkonf2015@szolf.hu és/vagy szaboattila@szolf.hu e-mail címekre.
Az előadások egy oldalas összefoglalóit a rendezvény időpontjában kiadjuk, ezért az összefoglalókat – a honlapunkon is megtalálható formai követelményeknek megfelelően - kérjük 2015. május 4-ig megküldeni.
A konferencián elhangzó előadások anyagát a Szolnoki Főiskola kiadásában negyedévenként megjelenő tudományos folyóiratban az ECONOMICA-ban jelentetjük meg. Az előadás anyagokat a formai követelmények szerint elkészítve és figyelembe véve a szekcióvezető ajánlásait legkésőbb 2015. május 31-ig kérjük megküldeni egy szakmai lektori vélemény csatolásával.
A XXI. nemzetközi diákkonferencián való részvétel ingyenes. A résztvevőknek a konferencia időtartama alatt ellátást biztosítunk, illetve az előadást tartóknak (publikálóknak) az ECONOMICA egy-egy példányát megküldjük.
 
 
A konferencia helyszíne:
Szolnoki Főiskola
5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány 14.
A jelentkezési lap letölthető innen
Formai követelmények letölthetőek innen
Felhívás eredeti szövege elérhető innen