Mándy Zsuzsanna referens Rektori Hivatal, Tudományos Igazgatóság (212-es szoba)

Ügyfélfogadás: hétfőtől-csütörtökig 8.00-16.00 óráig, pénteken 8.00-13.00 óráig

Tel: +36 (52) 512-900/62280   E-mail: detep@unideb.hu (Neptun kódot tüntesse fel!) 

 

Fontos információk 2014. december

Kedves Hallgatók!
A DETEP teljesítménykreditek feltöltési időszaka hamarosan elkezdődik, de nem a tavalyi rendszerbe, hanem egy merőben új és könnyeben használhatót fejlesztettünk ki. Az új tesztelése még folyamatban van, így addig míg nem működik tökéletesen, nem szeretnék a fejlesztők, hogy terheljük a rendszert. Ezért kérem mindenki legyen egy kis türelemmel a feltöltéseket illetően.
A startig pár hasznos információ:
1. CSAK 2014-ben született teljesítményt lehet elfogadtatni. Kivételt képez ez alól, ha valakinek elfogadták közlésre a cikkét, és 2014-es lapszámban jelenik meg, illetve az illető 2015 tavaszán befejezi a tanulmányait a Debreceni Egyetemen. Mindazok, akik terveik szerint maradnak az egyetemen mesterszakon, nem szükséges, hogy 2015 év eleji teljesítményüket elfogadtassák, hiszen jövő ilyenkor lesz rá lehetősége.
2. minden kategóriához a következő dokumentumok szükségesek:
- a produktum maga (folyóiratcikk szövege, ppt az előadásról, összefoglaló a versenyről, tervrajzok, hangverseny fellépést igazoló dokumentum - a ZK hallgatói konkrétumokról érdeklődjenek a kari koordináturoknál)
- igazolás (konferenciafüzet amiben benne van, a név, és az, hogy mikor és hol történt a teljesítmény, folyóirat fedlapja és tartalomjegyzéke, oklevél stb.) Abban az esetben kell a témavezetői igazolás, amennyiben semmilyen más módon nem lehet igazolni a részvételt, szereplést
Aki nem biztos, hogy mihez mit töltsön fel, kérem jelezze a detep@unideb.hu e-mail címen, és megkonzultáljuk
MINDENKIT kérek, hogy a megfelelő kategóriát válassza ki, ügyelve, hogy ne nézze el az idegen nyelvűséget, vagy helyi TDK megnevezést.
Aki egyszer valamit már elszámoltatott, még egyszer nem teheti meg, az a programból való kizárást jelenti.
Ugyanazt az előadást nem lehet többször elszámoltatni.
Ha valaki ugyanazzal a témával posztert is állított ki, és elő is adott, akkor az egy teljesítménynek számít, kivéve, ha nagyon eltérő a két téma. Mindig a magasabb kreditkategóriájú kategóriát kell kiválasztani ilyen esetben.
Ösztöndíjra CSAK 4 kredittől lehet pályázni, de mindenki, akinek ettől kevesebb teljesítménye volt, töltse fel azt is, mivel a karoknak, és közvetetten a karok hallgatóinak ez alapján jár majd az az összeg, amiből konferenciára tudnak utazni, eszközt tudnak vásárolni.
A 4 kreditbe a konzultációs kredit és a relaxációs tréningért járó kredit nem számít bele.
Az ösztöndíj igénylő lapokat a témavezetővel is alá kell iratni. A témavezető vállalja, hogy amit feltöltöttek, megfelel a valóságnak. Kérem ügyeljenek rá, hogy ne csússzanak ki a határidőből. Az ösztöndíj igénylő lapok leadásának határideje 2015. január 30. lesz. Szkennelve, e-mailben is lehet majd küldeni, de ne hiányozzon róla egyik aláírás sem, különben érvénytelen lesz.
ha valakiben kérdés merülne fel, akkor a detep@unideb.hu oldalon, vagy a DETEP facebook oldalán is felteheti, ha a közt érdeklőproblémáról van szó.
Mindenkinek jó vizsgaidőszakot kívánok:
Mándy Zsuzsa
detep@unideb.hu