Mándy Zsuzsanna referens Rektori Hivatal, Tudományos Igazgatóság (212-es szoba)

Ügyfélfogadás: hétfőtől-csütörtökig 8.00-16.00 óráig, pénteken 8.00-13.00 óráig

Tel: +36 (52) 512-900/62280   E-mail: detep@unideb.hu (Neptun kódot tüntesse fel!) 

 

Előadási lehetőség

 

A Debreceni Egyetem Agrár és Gazdálkodástudományok Centrumában található I-Bolt egy innovatív élelmiszerbolt, mely új, funkcionális élelmiszerekre, a Debreceni Egyetem fejlesztéseire alapozott kereskedelmi rendszer.

 

Az I-bolt nyitva tartását este 22.00-óráig meghosszabbítva a bolt előterében kialakítottunk egy klubot, amelynek feladata a diákok és az érdeklődő emberek számára olyan közösségi helyet teremteni, ahol előadások, beszélgetések keretében ismerkedhetnek az egyetem innovációs eredményeivel, hallgathatnak előadásokat, beszélgethetnek a meghívott előadókkal és tesztelhetik, vásárolhatják az egyetemi fejlesztések ehető eredményeit.

 

Minden szerdán 17.00 és 19.00 között szervezett programokra kerül sor az I-klubban. Ekkor az egészség- és a táplálkozástudomány, valamint a konyhaművészet képviselőivel szervezünk beszélgetéseket, amire minden érdeklődőt szeretettel várunk.

 

Ezen felhívásban olyan előadók jelentkezését várjuk, akik szívesen mutatnák be egy előadás keretében a saját kutatásaik eredményét, helyzetét. Az előadásoknak nem kell feltétlenül szakmainak lennie, mivel a hallgatóság sem elsősorban szakmai. Oktatók, kutatók és diákok jelentkezését várjuk, valamilyen érdekes, témájában újszerű, akár közérdekű előadással. Az előadásoknak nem kell hosszabbnak lennie 30 percnél, és utána egy kis beszélgetésre, kérdések megválaszolására is van lehetőség a hallgatósággal. A klub ilyen formán már lassan egy éve üzemel. Volt már szó élelmiszeripari tévhitekről, a sejtek magánéletéről, lisztérzékenységről. Láthattunk régi fegyvereket, tőröket, íjakat, de hallhattunk igazságügyi szakértő eseteiről, valamint beszélgethettünk hematológussal, dietetikussal, belgyógyásszal és még szakáccsal is minket is érintő témákról. A különböző tudományterületekről érkező előadásokkal a klub jellegét szeretnénk színesíteni, ezért minden leendő előadónknak örülünk!

Jelentkezésüket várjuk az iboltdeagtc@gmail.com e-mail címen.

 

Üdvözlettel: az I-Klub munkatársai