Mándy Zsuzsanna referens Rektori Hivatal, Tudományos Igazgatóság (212-es szoba)

Ügyfélfogadás: hétfőtől-csütörtökig 8.00-16.00 óráig, pénteken 8.00-13.00 óráig

Tel: +36 (52) 512-900/62280   E-mail: detep@unideb.hu (Neptun kódot tüntesse fel!) 

 

Jelentkezés 2017/2018 1. félév

Tisztelt Hallgató!

A 2017/2018-as tanévre való DETEP-es jelentkezések határideje2017. október 15. 
Jelentkezés a programba
 
− A hallgató rendelkezzen kutatási témával (érdeklődési terület) és ehhez keressen megfelelő témavezetőt.
– A jelentkezés tartalmi feltételei: a programba jelentkezhet minden aktív, nappali és levelező tagozatos alap-, mesterszakos illetve osztatlan képzésben részt vevő hallgató, aki tanulmányait nem szakította meg két szemeszternél hosszabb időszakra, s aki rendelkezik 2 lezárt félévvel.
Azok a hallgatók, akik jelenleg mesteres tanulmányaikat folytatják, de alapképzésükön is a DE hallgatói voltak, is jelentkezhetnek a programba.
-          Azok az elsős hallgatók, akiket érdekel a program, a lehetőségeikről érdeklődjenek a DETEP irodában vagy e-mailben (detep@unideb.hu, Főépület 212.)
– A jelentkezés menete
·         regisztrálás a detep honlapon – detep.unideb.hu (lap teteje)
·         jelentkezés a detep honlapon keresztül (lap teteje, regisztráció melletti gomb, bejelentkezés után lehet kitölteni az űrlapot)
·         a megfelelő jelentkezési lap kiválasztása, azaz aki 2016/2017 2. félévében detepes volt alapképzésén, az a mesterszakosoknak szóló jelentkezési lapot töltse ki, aki új belépő, az a neki szóló jelentkezési felületre lépjen be! Aki nem végzett tanulmányaival, nem szükséges újra jelentkeznie.
·         kb. egyoldalas kutatási/munkaterv, a témavezetővel egyeztetve (témavezetői és saját aláírással, a jelentkezéskor kell feltölteni)
·         Nappali tagozatos hallgatók jelentkezése kizárólag elektronikus úton történik.
·         LEVELEZŐS HALLGATÓK JELENTKEZÉSE: a munkatervet, témavezetői ajánlást, eddigi teljesítmények listáját, önéletrajzot személyesen (főépület 212.) vagy postai úton (4002. Debrecen, Pf. 400.) juttassa el a Tudományos Igazgatóságra. Levelezős hallgatók felvételéről a mindenkori Tehetségtanács dönt!
 
–        Jelentkezési határidő első jelentkezőkenk: 2017. október 15.  
–        Alapszakon DETEP-es, mesterszakon tanulmányaikat folytatóknak: 2017. október 15.
 
– Fontos, hogy a jelentkezési lap minden egyes pontja ki legyen töltve, és a munkaterv le legyen adva, mert a formailag nem megfelelő jelentkezések nem kerülnek elbírálásra.
−A formai ellenőrzés után a kari DETEP Bizottságok illetve a Tehetségtanács döntenek a felvételről, október 25-ig.
A hallgatók november 2-ig e-mailben értesítést kapnak a döntésről.