Mándy Zsuzsanna referens Rektori Hivatal, Tudományos Igazgatóság (212-es szoba)

Ügyfélfogadás: hétfőtől-csütörtökig 8.00-16.00 óráig, pénteken 8.00-13.00 óráig

Tel: +36 (52) 512-900/62280   E-mail: detep@unideb.hu (Neptun kódot tüntesse fel!) 

 

Végzős hallgatók teendői

 

Amennyiben 2016/2017-es tanév 2. félévében befejezi tanulmányait a Debreceni Egyetemen osztatlan vagy mester szakon, lehetősége van, hogy 2017-ben elért teljesítményeit feltöltse a detep.lib.unideb.hu oldalra. 

Ha alapszakon végzős, de tanulmányait a Debreceni Egyetemen kívánja folytatni mester- vagy osztatlan képézésben, kérem, hogy ne töltse fel eredményeit, mivel a DETEP képzését folytathatja szeptembertől, és Önnek 2017 decemberétől kell az idei évi teljesítményeit feltölteni. 

Természetesen ha alapszakon végez, és nem folytatja tanulmányait, illetve nem a Debreceni Egyetem valamely karán folytatja, úgy Önnek is lehetősége van a teljesítményeit feltölteni. 

Kérem, hogy csak és kizárólag akkor töltse most fel, amennyiben mester- vagy osztatlan képzésen befejezi tanulmányait a tavaszi szemeszterben, vagy alapszakon, és nem lesz ezentúl jogviszonya a Debreceni Egyetemmel. 

Ha kétségei merülnének fel, kérem keressen a detep@unideb.hu e-mail címen. 

A feltöltések határideje: 

2017. május 31. 

Ez alól kivételt az ÁOK azon hallgatói képeznek kivételt, akik 2017. szeptemberében kapják kézhez diplomájukat. 

Nekik a határidő 2017. szeptember 1. 

Felhívom szíves figyelmét, hogy a 2017-es teljesítményekért ösztöndíjat csak és abban az esetben tudunk adni, amennyiben a kari keret és a kari bizottság ezt jóváhagyja, központi pénzforrás ezekre a teljesítményekre elkülönítve nincs. 

Üdvözlettel: 

Mándy Zsuzsa

DETEP koordinátor

detep@unideb.hu