Mándy Zsuzsanna referens Rektori Hivatal, Tudományos Igazgatóság (212-es szoba)

Ügyfélfogadás: hétfőtől-csütörtökig 8.00-16.00 óráig, pénteken 8.00-13.00 óráig

Tel: +36 (52) 512-900/62280   E-mail: detep@unideb.hu (Neptun kódot tüntesse fel!) 

 

DETEP feltöltések 2016

A konzultációs kreditek aláiratásának határideje: 2016. december 21.

 

A DETEP teljesítménykreditek feltöltési időszaka nem végzős hallgatók számára:

2016. december 21.- 2017. január 31.

A feltöltéseket az alábbiak szerint fogadjuk: 

    

 

    

2016. december 21-től 2017. január 31-ig: minden 2016-os teljesítmény feltöltése azoknak, akik nem végeznek a 2016/2017-es tanév 1. félévében.

    

2017. február 1-14-ig: azon hallgatók feltöltési időszaka, aki a 2016/2017-es tanév 1. félévben végeznek, és mesterszakon vagy másik alapszakon folytatják tanulmányaikat.  (Őket külön is értesítjük majd)

    

Pár hasznos információ: 

    

1. CSAK 2016-ban született teljesítményt lehet elfogadtatni. Kivételt képez ez alól, ha valakinek elfogadták közlésre a cikkét, és 2017-es lapszámban jelenik meg, és az illető 2017 tavaszán befejezi a tanulmányait a Debreceni Egyetemen. Mindazok, akik terveik szerint maradnak az egyetemen mesterszakon, nem szükséges, hogy 2017 év eleji teljesítményüket elfogadtassák, hiszen jövő ilyenkor lesz rá lehetősége.

    

2. minden kategóriához a következő dokumentumok szükségesek: 

    

- a produktum maga (folyóiratcikk szövege, ppt az előadásról, összefoglaló a versenyről, tervrajzok, hangverseny fellépést igazoló dokumentum - a ZK hallgatói konkrétumokról érdeklődjenek a kari koordináturoknál)

    

- igazolás (konferenciafüzet, amiben benne van, a név, és az, hogy mikor és hol történt a teljesítmény, folyóirat fedlapja és tartalomjegyzéke, oklevél stb.) Abban az esetben kell a témavezetői igazolás, amennyiben semmilyen más módon nem lehet igazolni a részvételt, szereplést

    

Aki nem biztos, hogy mihez mit töltsön fel, kérem jelezze a detep@unideb.hu e-mail címen, és megkonzultáljuk

    

MINDENKIT kérek, hogy a megfelelő kategóriát válassza ki, ügyelve, hogy ne nézze el az idegen nyelvűséget, vagy helyi TDK megnevezést. 

    

Aki egyszer valamit már elszámoltatott, még egyszer nem teheti meg, az a programból való kizárást jelenti. 

    

Ugyanazt az előadást nem lehet többször elszámoltatni.

    

ÁOK-sok figyelem: a pályamunka elkészítése, de be nem mutatása az OTDK-n, nem számít teljesítménynek 

    

Ha valaki ugyanazzal a témával posztert is állított ki, és elő is adott, akkor az egy teljesítménynek számít, kivéve, ha nagyon eltérő a két téma. Mindig a magasabb kreditkategóriájú kategóriát kell kiválasztani ilyen esetben. 

    

Ösztöndíjra CSAK 4 kredittől lehet pályázni, de mindenki, akinek ettől kevesebb teljesítménye volt, töltse fel azt is, mivel a karoknak, és közvetetten a karok hallgatóinak ez alapján jár majd az az összeg, amiből konferenciára tudnak utazni, eszközt tudnak vásárolni. 

    

A 4 kreditbe a konzultációs kredit nem számít bele. 

    

Az ösztöndíj igénylő lapokat a témavezetővel is alá kell iratni. A témavezető vállalja, hogy amit feltöltöttek, megfelel a valóságnak. Kérem ügyeljenek rá, hogy ne csússzanak ki a határidőből. Az ösztöndíj igénylő lapok leadásának határideje 2017. február 1. lesz. Szkennelve, e-mailben is lehet majd küldeni, de ne hiányozzon róla egyik aláírás sem, különben érvénytelen lesz.

    

A rendszer a detep.lib.unideb.hu oldalon érhető el. 

    

Belépni mindenki a neptunos hálózati azonosítójával és jelszavával tud (ez az, amivel a neptunba belépnek nap mint nap)

    

Értelemszerűen feltöltik a teljesítményeiket egyesével. Mindegyik teljesítményhez fog kérni a rendszer 2 db dokumentumot: 1 dokumentum a teljesítmény maga 1 pedig az arról szóló igazolás. E nélkül a rendszer nem engedi elmenteni. 

    

Csak 2016-os teljesítményt enged feltölteni, és ügyeljenek a kategóriaválasztásnál.

    

Ha hibás, visszaküldjük a feltöltést javításra. Kétszer küldjük vissza, a harmadik után töröljük a tételt. Mindenki figyeljen oda, hogy mi a hiba oka. Ha szerkeszthető a tétel, akkor nem lett elküldve, vagy visszakerült szerkesztésre, törlésre. 

    

Ha valakiben kérdés merülne fel, akkor a detep@unideb.hu oldalon, vagy a DETEP facebook oldalán is felteheti, ha a közt érdeklő problémáról van szó.