Mándy Zsuzsanna referens Rektori Hivatal, Tudományos Igazgatóság (212-es szoba)

Ügyfélfogadás: hétfőtől-csütörtökig 8.00-16.00 óráig, pénteken 8.00-13.00 óráig

Tel: +36 (52) 512-900/62280   E-mail: detep@unideb.hu (Neptun kódot tüntesse fel!) 

 

Feltöltési időszak

2015. december 15-től 2016. január 31-ig: minden 2015-ös teljesítmény feltöltése azoknak, akik nem végeznek a 2015/2016-os tanév 1. félévében.
2016. február 1-14-ig: azon hallgatók feltöltési időszaka, aki a 2015/2016-os tanév 1. félévben végeznek, és mesterszakon vagy másik alapszakon folytatják tanulmányaikat.  (Őket külön is értesítjük majd)
Pár hasznos információ:
1. CSAK 2015-ben született teljesítményt lehet elfogadtatni. Kivételt képez ez alól, ha valakinek elfogadták közlésre a cikkét, és 2016-os lapszámban jelenik meg, és az illető 2016 tavaszán befejezi a tanulmányait a Debreceni Egyetemen. Mindazok, akik terveik szerint maradnak az egyetemen mesterszakon, nem szükséges, hogy 2016 év eleji teljesítményüket elfogadtassák, hiszen jövő ilyenkor lesz rá lehetősége.
2. minden kategóriához a következő dokumentumok szükségesek:
- a produktum maga (folyóiratcikk szövege, ppt az előadásról, összefoglaló a versenyről, tervrajzok, hangverseny fellépést igazoló dokumentum - a ZK hallgatói konkrétumokról érdeklődjenek a kari koordináturoknál)
- igazolás (konferenciafüzet, amiben benne van, a név, és az, hogy mikor és hol történt a teljesítmény, folyóirat fedlapja és tartalomjegyzéke, oklevél stb.) Abban az esetben kell a témavezetői igazolás, amennyiben semmilyen más módon nem lehet igazolni a részvételt, szereplést
Aki nem biztos, hogy mihez mit töltsön fel, kérem jelezze a detep@unideb.hu e-mail címen, és megkonzultáljuk
MINDENKIT kérek, hogy a megfelelő kategóriát válassza ki, ügyelve, hogy ne nézze el az idegen nyelvűséget, vagy helyi TDK megnevezést.
Aki egyszer valamit már elszámoltatott, még egyszer nem teheti meg, az a programból való kizárást jelenti.
Ugyanazt az előadást nem lehet többször elszámoltatni.
ÁOK-sok figyelem: a pályamunka elkészítése, de be nem mutatása az OTDK-n, nem számít teljesítménynek
Ha valaki ugyanazzal a témával posztert is állított ki, és elő is adott, akkor az egy teljesítménynek számít, kivéve, ha nagyon eltérő a két téma. Mindig a magasabb kreditkategóriájú kategóriát kell kiválasztani ilyen esetben.
Ösztöndíjra CSAK 4 kredittől lehet pályázni, de mindenki, akinek ettől kevesebb teljesítménye volt, töltse fel azt is, mivel a karoknak, és közvetetten a karok hallgatóinak ez alapján jár majd az az összeg, amiből konferenciára tudnak utazni, eszközt tudnak vásárolni.
A 4 kreditbe a konzultációs kredit nem számít bele.
Az ösztöndíj igénylő lapokat a témavezetővel is alá kell iratni. A témavezető vállalja, hogy amit feltöltöttek, megfelel a valóságnak. Kérem ügyeljenek rá, hogy ne csússzanak ki a határidőből. Az ösztöndíj igénylő lapok leadásának határideje 2016. február 1. lesz. Szkennelve, e-mailben is lehet majd küldeni, de ne hiányozzon róla egyik aláírás sem, különben érvénytelen lesz.
A rendszer a detep.lib.unideb.hu oldalon érhető el.
Belépni mindenki a neptunos hálózati azonosítójával és jelszavával tud (ez az, amivel a neptunba belépnek nap mint nap)
Értelemszerűen feltöltik a teljesítményeiket egyesével. Mindegyik teljesítményhez fog kérni a rendszer 2 db dokumentumot: 1 dokumentum a teljesítmény maga 1 pedig az arról szóló igazolás. E nélkül a rendszer nem engedi elmenteni.
Csak 2015-ös teljesítményt enged feltölteni, és ügyeljenek a kategóriaválasztásnál.
Ha hibás, visszaküldjük a feltöltést javításra. Kétszer küldjük vissza, a harmadik után töröljük a tételt. Mindenki figyeljen oda, hogy mi a hiba oka. Ha szerkeszthető a tétel, akkor nem lett elküldve, vagy visszakerült szerkesztésre, törlésre.
Ha valakiben kérdés merülne fel, akkor a detep@unideb.hu oldalon, vagy a DETEP facebook oldalán is felteheti, ha a közt érdeklő problémáról van szó.
Mindenkinek jó vizsgaidőszakot kívánok:
Mándy Zsuzsa
detep@unideb.hu