InterTalent UNIDEB

2018, március 13 - 11:15
InterTalent Uideb konferencia kerül megrendezésre ismét

Nemzetközi tehetségkonferencia a Debreceni Egyetemen

nemzetközi konferenciaA Debreceni Egyetem 2018. április 27-én rendezi „InterTalent UNIDEB” címmel NEMZETKÖZI TEHETSÉGGONDOZÁSI KONFERENCIÁJÁT.
A konferenciára várjuk tehetséges főiskolai, egyetemi és PhD hallgatók jelentkezését, akik szívesen előadják új tudományos eredményeiket a szakértő hallgatóság előtt.
A konferencia célja: a felsőoktatási intézmények főiskolai, egyetemi és PhD képzésben résztvevő hallgatói a tehetséggondozás keretében már a képzés ideje alatt lehetőséget kapjanak a szakmai bemutatkozásra, a hazai és nemzetközi tudományos kapcsolatok építésére.

A konferencia hivatalos nyelve: magyar és angol.

A konferenciára jelentkezni előadóként az alábbi linken lehet, 2018. április 4-ig: 
http://regisztracio.unideb.hu/intertalent 

Intézményenként 1-3 fő kap lehetőséget arra, hogy előadást tartson az áprilisi konferencián. A kiválasztásnál figyelembe vesszük a küldő intézmény ajánlását is, melyet a e-mail címre kérünk eljuttatni.  

Az előadások egy oldalas absztraktjait a rendezvény időpontjában online kiadjuk, ezért az összefoglalókat – a honlapunkon megtalálható formai követelményeknek megfelelően - kérjük 2018. április 4-ig megküldeni. 
A konferencián elhangzó előadások anyagát online kiadványban is megjelentetjük. A max. 10 oldal terjedelmű anyagokat, a mellékelt formai követelményeknek megfelelően elkészítve és figyelembe véve a szekcióvezető ajánlásait legkésőbb 2018. június 30-ig kérjük megküldeni egy szakmai lektori vélemény csatolásával.

A konferencián való részvétel ingyenes, amely magában foglalja az absztrakt kötetet, valamint a konferenciaszolgáltatások igénybe vételét (konferencia dosszié, ellátás a konferencia időtartama alatt). 

A konferencia helyszíne: 

DAB
Debreceni Akadémiai Bizottság Székháza
Debrecen, Thomas Mann u. 49. 

A konferencia kapcsolattartója Mándy Zsuzsanna, kérdéseikkel forduljanak hozzá bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

52/512-936

 

Formai követelmények: 

1. absztrakt: elrendezesi_vazlat_a_kiadvanyba_kerulo_egy_oldalas_osszefoglalo_elkeszitesehez.docx

2. kiadvány: formai_kovetelmenyek.docx

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ