InterTalent UNIDEB

Nemzetközi tehetségkonferencia a Debreceni Egyetemen

nemzetközi konferenciaA Debreceni Egyetem 2018. április 27-én rendezi „InterTalent UNIDEB” címmel NEMZETKÖZI TEHETSÉGGONDOZÁSI KONFERENCIÁJÁT.
A konferenciára várjuk tehetséges főiskolai, egyetemi és PhD hallgatók jelentkezését, akik szívesen előadják új tudományos eredményeiket a szakértő hallgatóság előtt.
A konferencia célja: a felsőoktatási intézmények főiskolai, egyetemi és PhD képzésben résztvevő hallgatói a tehetséggondozás keretében már a képzés ideje alatt lehetőséget kapjanak a szakmai bemutatkozásra, a hazai és nemzetközi tudományos kapcsolatok építésére.


A konferencia hivatalos nyelve: magyar és angol.


A konferenciára jelentkezni előadóként az alábbi linken lehet, 2018. április 4-ig: 
http://regisztracio.unideb.hu/intertalent 


Intézményenként 1-3 fő kap lehetőséget arra, hogy előadást tartson az áprilisi konferencián. A kiválasztásnál figyelembe vesszük a küldő intézmény ajánlását is, melyet a mandy.zsuzsanna@unideb.hu e-mail címre kérünk eljuttatni.  


Az előadások egy oldalas absztraktjait a rendezvény időpontjában online kiadjuk, ezért az összefoglalókat – a honlapunkon megtalálható formai követelményeknek megfelelően - kérjük 2018. április 4-ig megküldeni. 
A konferencián elhangzó előadások anyagát online kiadványban is megjelentetjük. A max. 10 oldal terjedelmű anyagokat, a mellékelt formai követelményeknek megfelelően elkészítve és figyelembe véve a szekcióvezető ajánlásait legkésőbb 2018. június 30-ig kérjük megküldeni egy szakmai lektori vélemény csatolásával.


A konferencián való részvétel ingyenes, amely magában foglalja az absztrakt kötetet, valamint a konferenciaszolgáltatások igénybe vételét (konferencia dosszié, ellátás a konferencia időtartama alatt). 

A konferencia helyszíne: 

DAB
Debreceni Akadémiai Bizottság Székháza
Debrecen, Thomas Mann u. 49. 

A konferencia kapcsolattartója Mándy Zsuzsanna, kérdéseikkel forduljanak hozzá bizalommal az alábbi elérhetőségeken:
mandy.zsuzsanna@unideb.hu
52/512-936

 

Formai követelmények: 

1. absztrakt: elrendezesi_vazlat_a_kiadvanyba_kerulo_egy_oldalas_osszefoglalo_elkeszitesehez.docx

2. kiadvány: formai_kovetelmenyek.docx

 

Legutóbbi frissítés: 2023. 04. 14. 13:10